Dutch Delight

Win nu een uniek exemplaar!
Win een exemplaar van Dutch Delight!

Enkele maanden geleden brachten Canon Nederland en ik een uniek fotoboek uit: Dutch Delight. Een fotoboek volledig geprint op de Canon imagePROGRAF ipf6450 groot formaat printer. Er werden slechts 50 door mij gesigneerde exemplaren gemaakt, speciaal bedoeld voor premium Canon klanten. Recent hebben we een exemplaar verloot op EOSzine en nu biedt Canon Nederland je de mogelijkheid om er één te winnen . Ga naar:

https://grootformaat.canon-bs.nl/blog/1923/uniek-fotoboek-van-bas-meelker

Vul vóór 15 augustus het formulier in, geef een leuke reactie en wie weet ben jij de winnaar!

4 Responses to Win een exemplaar van Dutch Delight!

 • Jose Gieskes

  Een must-have als je wilt genieten van het moois dat Nederland te bieden heeft

 • Klaas van der Schaaf

  Bas Meelker slaagt erin Nederland te fotograferen op een manier die doet denken aan hoe de grote kunstschilders ons land op het doek hebben vastgelegd; sfeervol, vaak dynamisch en met indrukwekkende luchten.

 • Bep van pelt

  Beste Bas, toevallig lees ik over je boek Dutch Delight. Ik vroeg me af of dat nog te koop is. Ik zou het graag mijn zoon cadeau geven. Die is bezig zich fors in de fotografie te ontwikkelen. Hij heet sake van pelt en is actief op 500px, Facebook en zoom.

  • Bas Meelker

   Hallo Bep, Het boek is helaas niet te koop. Het is een eenmalige uitgave van 50 exemplaren voor Canon geweest. Met vriendelijke groeten, Bas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *