Basisworkshop Landschapsfotografie

 
Wat gaan we doen?

Basisworkshop Landschapsfotografie


Volgeboekt voor 2017, reservelijst

Landschapsfotografie is altijd één van de belangrijkste pijlers onder de fotografie geweest maar wordt ook vaak gezien als één van de moeilijkste. Een goede landschapsfoto doet je verwonderen, trekt je het landschap in, fascineert en blijft hangen. Maar hoe maak je nu een goede landschapsfoto? Hoe ga je te werk en hoe zie je een goede landschapsfoto in het landschap? De antwoorden op deze vragen en nog veel meer krijg je in de basisworkshop landschapsfotografie. In deze workshop leer je alles wat je moet weten om een goede start te maken in de landschapsfotografie. En we gaan aan de slag in een prachtig gebied voor de landschapsfografie, het Nationaal Park Lauwersmeer. Een gebied met spectaculaire, maar ook uitdagende landschappen. Ideaal om alle facetten van de landschapsfotografie de revue te laten passeren. Is landschapsfotografie voor jou een onontgonnen gebied? Dan is de basisworkshop landschapsfotografie iets voor jou!

 
 
Informatie workshop

– Prijs: € 139,00 per persoon
– Locatie: Nationaal Park Lauwersmeer
– Duur: 10:00 – 16:00 uur
– Maximaal aantal deelnemers: 10
-Minimum aantal deelnemers: 6

Wat is inbegrepen?

– Koffie/thee bij aanvang
– Lunch
– Naslagwerk

 

Wat heb je nodig?

– Je eigen fotoapparatuur
– Statief/draadontspanner
– Weerbestendige kleding
– Evt. grijs- en grijs verloop filters
– Laarzen

 

Programma


De basisworkshop landschapsfotografie start aan het begin van de ochtend. Na een korte kennismaking beginnen we met de theorie van de landschapsfotografie. Verschillende onderwerpen zoals techniek, compositie, belichting, locatiekeuze en nog veel meer zullen behandeld worden. Het theoriegedeelte vindt binnen plaats waarbij ik je door middel van veel voorbeelden laat zien hoe je als landschapsfotograaf te werk gaat. Na de lunch gaan we in het veld aan de slag. We bezoeken een aantal mooie locaties waar je de theorie in de praktijk kan brengen. Ook tijdens het praktijkgedeelte zal ik je rijkelijk voorzien van tips en suggesties om je landschapsfotografie op een hoger plan te brengen. De workshop eindigt aan het einde van de middag.

 

PRIJS: € 139,00


Datum:


  • 29 januari 2017 (Volgeboekt)
  • 12 mei 2017 (Volgeboekt)


 Intensieve begeleiding en extra’s


Een kleine groep (maximaal 10 personen) garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Bovendien heb je voor aanvang van de workshop de mogelijkheid om jouw aandachtspunten m.b.t. landschapsfotografie door te geven aan zodat ik mijn begeleiding tijdens de workshop hierop kan afstemmen.


Al met al een compleet programma en een unieke mogelijkheid om te leren in een fantastische omgeving onder begeleiding van één van Nederlands top landschapsfotografen. Mis het niet want VOL=VOL!


Is deze workshop geschikt voor jou?


De basisworkshop landschapsfotografie is bedoeld voor de beginnende en gemiddelde fotograaf die zich de basis van de landschapsfotografie eigen wil maken. Spiegelreflex of compact camera, absolute beginner of ervaren fotograaf, deze workshop is voor iedereen geschikt.


Tot slot


Na het reserveren ontvang je per e-mail een bevestiging van de deelname met daarin alle informatie en de factuur. Alle workshops worden in het Nederlands gegeven, maar kunnen op verzoek voor groepen ook in het Engels of Duits gegeven worden. Mocht je verder vragen of individuele wensen hebben, schroom dan niet met ons contact op te nemen. Op de workshops van Bas Meelker zijn de ‘Algemene voorwaarden workshops Bas Meelker Photography ‘ van toepassing.

Aanmeldingsformulier:

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Datum workshop (verplicht)

Uw bericht