Individuele workshop landschapsfotografie

 
Workshop landschapsfotografie

Individuele workshop landschapsfotografie


Een individuele workshop is ideaal om in een relatief korte periode je fotografie op een hoger plan te brengen. Samen maken we een op jouw wensen afgestemd programma. Op een locatie naar keuze in Nederland. Met een 1-op-1 workshop ben je gegarandeerd van een intensieve, persoonlijke begeleiding, waarbij één persoon centraal staat: jij. Van de basistechnieken in de fotografie tot het begeleiden van beroepsfotografen, van hulp bij beeldcorrectie tot het inrichten van een complete digitale workflow. Alles is mogelijk.

 
 
Informatie workshop

– Prijs: € 475,00 per persoon
– Locatie: nader te bepalen
– Duur: 1/2 dag (4 uur)

Wat is inbegrepen?

– 1-op-1 begeleiding
– Op maat gemaakt programma
– Verschillende naslagwerken

Wat heb je nodig?

– Je eigen fotoapparatuur
– Statief/draadontspanner
– Weerbestendige kleding
– Grijs- en grijs verloop filters

 

Programma


Bij een individuele workshop stellen we in overleg het programma samen. In een persoonlijk gesprek zullen we dieper ingaan op je specifieke leerwensen. Allerlei onderwerpen kunnen daarin meegenomen worden, zoals locatiekeuze, compositieleer of het bespreken van je foto’s tot samen aan de slag gaan met het na-bewerken van je foto’s. Het kan allemaal.

 

PRIJS: €475,00


Is deze workshop geschikt voor jou?

De individuele workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht niveau of ervaring. Of je nu je eerste stappen zet in de fotografie of je bent een doorgewinterde professional, voor iedereen is het mogelijk om een op maat gemaakt, leerzaam een effectief programma samen te stellen.

Tot slot

Alle workshops worden in het Nederlands gegeven, maar kunnen op verzoek voor groepen ook in het Engels of Duits gegeven worden. Mocht je verder vragen of individuele wensen hebben, schroom dan niet met ons contact op te nemen. Op de workshops van Bas Meelker zijn de ‘Algemene voorwaarden workshops Bas Meelker Photography ‘ van toepassing.

Aanmeldingsformulier:

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Datum (indien bekend)

Uw bericht