Workshop beeldbewerking

 

Workshop Beeldbewerking


Beeldbewerking is een integraal onderdeel van digitale fotografie. Ook bij landschapsfotografie. Een beeld achteraf niet digitaal optimaliseren is je eigen foto’s tekort doen. De vraag is natuurlijk hoe. En hoe ver ga je? Welke techniek past het beste bij welk type landschapsfoto? Wat doe je in Lightroom en in Photoshop? Welke plug-ins zijn er en wanneer gebruik je deze? In deze workshop neem ik je mee in mijn digitale workflow. Na het theoretische deel ga je zelf concreet met je eigen foto’s aan de slag. We gaan met verschillende technieken aan de slag om het maximale uit je foto’s te halen. 

 
 
Informatie workshop

– Prijs: € 275,00 per persoon
– Zwolle
– Duur: 1 dag
– Maximaal aantal deelnemers: 10
-Minimum aantal deelnemers: 6

Wat is inbegrepen?

– Koffie/the bij aanvang
– Lunch

Wat heb je nodig?

– Je eigen laptop
– Bij voorkeur Abobe Lightroom CC of Photoshop CC

Een ander fotobewerkingsprogramma is ook mogelijk. Bij twijfel: bel!

 

Programma


De workshop start om 10:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur). Na een korte kennismaking gaan we gelijk aan de slag. In het ochtendgedeelte neem ik jullie mee in mijn eigen workflow. Natuurlijk zullen zaken als beeldscherm calibratie, archief indeling en basistechnieken aan bod komen. Maar we gaan vooral aan de slag met met verschillende foto’s uit mijn archief. En uiteraard ook met je eigen foto’s.  We behandelen diverse technieken en ik laat je zien welke keuzes ik maak, afhankelijk van het type foto. Rond 12:30 uur zullen we van een lekkere lunch genieten. In het middagdeel zullen we met geavanceerdere technieken aan de slag gaan en zul je ook je eigen foto’s gaan bewerken met deze technieken. Rond 16:30 uur zullen we eindigen. 

 

PRIJS: €275,00

 

Data:

 

  • 25 februari 2017
  • 25 maart 2017
  • 11 november 2017

 

 Intensieve begeleiding en extra’s

 

Een kleine groep (maximaal 10 personen) garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Bovendien heb je voor aanvang van de workshop de mogelijkheid om jouw aandachtspunten m.b.t. deze workshop door te geven aan zodat ik mijn begeleiding tijdens de workshop hierop kan afstemmen.

Al met al een compleet programma en een unieke mogelijkheid om te leren van één van Nederlands top landschapsfotografen. Mis het niet want VOL=VOL!

 

Is deze workshop geschikt voor jou?

 

De workshop is bedoeld voor de fotograaf die de volgende stap wil zetten qua beeldbewerking. Beeldbewerking is niet nieuw voor je, maar je hoeft zeker geen expert te zijn in het gebruik van Lightroom of Photoshop. De workshop is er ook op gericht om logica aan te brengen in de stappen die je zet in je beeldbewerking. Werken met een duidelijk einddoel voor ogen i.p.v. simpelweg iets doen in de hoop dat er een mooi resultaat uit komt rollen. Veel aandacht dus voor het ‘waarom?’ achter de verschillende technieken. Je blik op beeldbewerking zal zeker veranderen!

Tot slot

Na het reserveren ontvang je per e-mail een bevestiging van de deelname met daarin alle informatie en de factuur. Alle workshops worden in het Nederlands gegeven, maar kunnen op verzoek voor groepen ook in het Engels of Duits gegeven worden. Mocht je verder vragen of individuele wensen hebben, schroom dan niet met ons contact op te nemen. Op de workshops van Bas Meelker zijn de ‘Algemene voorwaarden workshops Bas Meelker Photography ‘ van toepassing.

Aanmeldingsformulier:

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Datum workshop (verplicht)

Uw bericht