Workshop Landschapsfotografie ‘Sunset lights’

 
Workshop landschapsfotografie

'Sunset Lights'


Volgeboekt voor 2017, reservelijst

De Friese IJsselmeerkust. Ruig, authentiek en met haar blik naar het westen een ideale omgeving om het laatste licht van de dag te vangen. Typisch Nederlandse westenwinden hebben deze kust een heel eigen karakter gegeven. Een prachtige locatie voor de landschapsfotograaf. Tijdens deze workshop leer je hoe goede landschapsfoto’s tot stand komen, hoe je als landschapsfotograaf te werk gaat en leer je een goede landschapsfoto in het landschap te herkennen. Hoe maak je een goede compositie? Welke technieken gebruiken we? Maar we gaan ook verder. Wat maakt van een goede landschapsfoto een top foto? En wat is nou eigenlijk ‘licht lezen’? We gaan het allemaal doen in een omgeving die garant staat voor spectaculaire foto’s.

 
 
Informatie workshop

– Prijs: € 175,00 per persoon
– Locatie: IJsselmeerkust bij Stavoren
– Duur: 1 dag
– Maximaal aantal deelnemers: 8
-Minimum aantal deelnemers: 6

Wat is inbegrepen?

– Koffie/the bij aanvang
– Diner

Wat heb je nodig?

– Je eigen fotoapparatuur
– Statief/draadontspanner
– Weerbestendige kleding
– Grijs- en grijs verloop filters
– Laarzen

 

Programma


De workshop start aan het begin van de middag waarbij we na een korte kennismaking aan de slag gaan met verschillende onderwerpen zoals compositie, belichting, locatiekeuze en nog veel meer. Samen bekijken we een aantal locaties en gaan we dieper in op waarom deze locaties geschikt zijn voor landschapsfotografie en hoe je als landschapsfotograaf de landschapsfoto in het landschap kunt herkennen. De middag staat vooral in het teken van uitleg en theorie. Na het avondeten zullen we ons opmaken voor de zonsondergang. Dit deel van de workshop staat vooral in het teken van fotograferen, waarbij we de verschillende ‘fases’ van het licht zullen meemaken en je leer hoe je hiervan als landschapsfotograaf optimaal gebruik kunt maken. Uiteraard zal ik je ook nu begeleiden met allerlei tips en aanwijzingen. De workshop eindigt na zonsondergang.

 

PRIJS: €175,00


Datum: zaterdag 8 april 2017 (uitwijkdatum: 2 juni 2017) – Volgeboekt voor 2017, reservelijst


 Intensieve begeleiding en extra’s


Een kleine groep (maximaal 8 personen) garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Bovendien heb je voor aanvang van de workshop de mogelijkheid om jouw aandachtspunten m.b.t. landschapsfotografie door te geven aan zodat ik mijn begeleiding tijdens de workshop hierop kan afstemmen.

Al met al een compleet programma en een unieke mogelijkheid om te leren in een fantastische omgeving onder begeleiding van één van Nederlands top landschapsfotografen. Mis het niet want VOL=VOL!


Is deze workshop geschikt voor jou?


De workshop is bedoeld voor de gemiddelde en gevorderde fotograaf die de volgende stap wil zetten in de landschapsfotografie. Je hoeft zeker geen expert te zijn, maar het is belangrijk dat je ervaring hebt in het werken met diafragma’s en sluitertijden.


Tot slot


Na het reserveren ontvang je per e-mail een bevestiging van de deelname met daarin alle informatie en de factuur. Een landschapsfotograaf laat zijn/haar ritme bepalen door het weer. Mochten de weersomstandigheden op de dag van de workshop onvoldoende zijn, dan wordt de workshop verplaatst naar de vermelde uitwijkdatum. Hierover ontvang je twee dagen voor aanvang bericht. Vergeet daarom niet zowel de workshopdatum als de uitwijkdatum in je agenda te noteren! Alle workshops worden in het Nederlands gegeven, maar kunnen op verzoek voor groepen ook in het Engels of Duits gegeven worden. Mocht je verder vragen of individuele wensen hebben, schroom dan niet met ons contact op te nemen. Op de workshops van Bas Meelker zijn de ‘Algemene voorwaarden workshops Bas Meelker Photography ‘ van toepassing.

Aanmeldingsformulier:

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Datum workshop (verplicht)

Uw bericht