Workshop landschapsfotografie ‘Beleef het Wad’

 
Workshop landschapsfotografie

'Beleef het Wad'


De Waddenzee, Nederlands enige wildernis. Met zijn weidse luchten, unieke licht en het spel van eb en vloed werkt het als een magneet op iedere landschapsfotograaf. Tijdens de workshop landschapsfotografie ‘Beleef het Wad’ gaan we dit prachtige gebied zo mooi mogelijk vast leggen. Samen gaan we op zoek. Op zoek naar dat ene moment waarin landschap, licht, compositie, techniek en jouw fascinatie samenkomen in die ene unieke foto. Samen zullen we de zonsondergang boven het Wad meemaken. Het wordt een unieke belevenis, bedoeld voor de ambitieuse landschapsfotograaf. Tijdens de workshop leer je om door middel van een goede voorbereiding, juiste locatiekeuze, goede beheersing van je materiaal en techniek tot betere landschapsfoto’s te komen. Daarbij speelt je eigen creatieve inbreng en jouw huidige niveau een belangrijke rol.

 
 
Informatie workshop

– Prijs: € 175,00 per persoon
– Waddenkust bij Lauwersoog
– Duur: 1 dag
– Maximaal aantal deelnemers: 8
-Minimum aantal deelnemers: 6

Wat is inbegrepen?

– Koffie/thee bij aanvang
– Diner

Wat heb je nodig?

– Je eigen fotoapparatuur
– Statief/draadontspanner
– Weerbestendige kleding
– Grijs- en grijs verloop filters
– Laarzen

 

Programma


De workshop start aan het begin van de middag (afhankelijk van het tijdstip van zonsondergang). Na een korte kennismaking gaan we aan de slag met verschillende onderwerpen zoals belichting, compositie, locatiekeuze en nog veel meer. De middag staat vooral in het teken van uitleg en theorie, alles om ervoor te zorgen dat je maximaal gebruik kunt maken van het mooie licht rond de uren van zonsondergang. Aan het eind van de middag gaan we eten in een gezellig restaurant waarna we ons zullen opmaken voor de ‘finale’, de zonsondergang. De tweede helft van de workshop staat vooral in het teken van fotograferen, waarbij ik je uiteraard zal voorzien van allerlei tips een aanwijzingen. De workshop eindigt na zonsondergang. Hoe lang we na zonsondergang nog door zullen gaan, hangt ook af van de licht situaties; je kunt ervan uitgaan dat de workshop maximaal een uur na zonsondergang eindigt.

 

PRIJS: €175,00

 

Data:

 

  • 1 april 2017 (uitwijkdatum 9 april 2017) – Volgeboekt
  • 5 augustus 2017 (uitwijkdatum 19 augustus 2017) – Volgeboekt
  • 23 september 2017 (uitwijkdatum 14 oktober 2017) – Volgeboekt

 

 Intensieve begeleiding en extra’s

Een kleine groep (maximaal 8 personen) garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Bovendien heb je voor aanvang van de workshop de mogelijkheid om jouw aandachtspunten m.b.t. landschapsfotografie door te geven aan zodat ik mijn begeleiding tijdens de workshop hierop kan afstemmen.

Al met al een compleet programma en een unieke mogelijkheid om te leren in een fantastische omgeving onder begeleiding van één van Nederlands top landschapsfotografen. Mis het niet want VOL=VOL!

Is deze workshop geschikt voor jou?

De workshop is bedoeld voor de gemiddelde en gevorderde fotograaf die de volgende stap wil zetten in de landschapsfotografie. Je hoeft zeker geen expert te zijn, maar het is belangrijk dat je ervaring hebt in het werken met diafragma’s en sluitertijden.

Tot slot

Na het reserveren ontvang je per e-mail een bevestiging van de deelname met daarin alle informatie en de factuur. Een landschapsfotograaf laat zijn/haar ritme bepalen door het weer. Mochten de weersomstandigheden op de dag van de workshop onvoldoende zijn, dan wordt de workshop verplaatst naar de vermelde uitwijkdatum. Hierover ontvang je twee dagen voor aanvang bericht. Vergeet daarom niet zowel de workshopdatum als de uitwijkdatum in je agenda te noteren! Alle workshops worden in het Nederlands gegeven, maar kunnen op verzoek voor groepen ook in het Engels of Duits gegeven worden. Mocht je verder vragen of individuele wensen hebben, schroom dan niet met ons contact op te nemen. Op de workshops van Bas Meelker zijn de ‘Algemene voorwaarden workshops Bas Meelker Photography ‘ van toepassing.

Aanmeldingsformulier:

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Datum workshop (verplicht)

Uw bericht