Zee - Stand - Zonsondergang

Workshop Seascapes

 
Workshop landschapsfotografie

Workshop Seascapes


Volgeboekt voor 2017, reservelijst

Ben je een ervaren landschapsfotograaf of heb je al meerdere workshops bij mij gevolgd, dan is de workshop Seascapes iets voor jou! Aan de kust in Noord-Holland gaan we bij eb de zonsondergang fotograferen. Gebruik makend van de grillige patronen die ontstaan als het water zich terug trekt gaan we genieten van het mooie licht. Een workshop die zich kenmerkt door minder theorie en vooral veel fotograferen. Maar ook een workshop met genoeg ruimte om samen met mij de volgende stap in je ontwikkeling als landschapsfotograaf te zetten.

 
 
Informatie workshop

– Prijs: € 105,00 per persoon
– Strand bij Camperduin
– Duur: 1 middag/avond
– Maximaal aantal deelnemers: 8
-Minimum aantal deelnemers: 6

Wat is inbegrepen?

– Koffie/thee bij aanvang

Wat heb je nodig?

– Je eigen fotoapparatuur
– Statief/draadontspanner
– Weerbestendige kleding
– Grijs- en grijs verloop filters
– Laarzen

 

Programma


Na een korte kennismaking gaan we aan de slag met verschillende onderwerpen zoals belichting, compositie, locatiekeuze en nog veel meer. Maar de workshop staat vooral in het teken van fotografen. We gaan op het stand aan de slag met de grillige structuren die ontstaan door het terugtrekkende getij, de dynamiek van de golven en uiteraard het licht van de zonsondergang. Werken met filters voor landschapsfotografie, lange sluitertijden gebruiken, alles zal de revue passeren. De workshop eindigt na zonsondergang. Hoe lang we na zonsondergang nog door zullen gaan, hangt ook af van de licht situaties; je kunt ervan uitgaan dat de workshop maximaal een uur na zonsondergang eindigt.

 

PRIJS: €105,00


Data:


  • 7 april 2017 (uitwijkdatum 22 april 2017) –Volgeboekt, reservelijst
  • 29 september 2017 (uitwijkdatum 30 september 2017) – Volgeboekt, reservelijst

 

 Intensieve begeleiding en extra’s


Een kleine groep (maximaal 8 personen) garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Bovendien heb je voor aanvang van de workshop de mogelijkheid om jouw aandachtspunten m.b.t. landschapsfotografie door te geven aan zodat ik mijn begeleiding tijdens de workshop hierop kan afstemmen.

Al met al een compleet programma en een unieke mogelijkheid om te leren in een fantastische omgeving onder begeleiding van één van Nederlands top landschapsfotografen. Mis het niet want VOL=VOL!


Is deze workshop geschikt voor jou?


De workshop is bedoeld voor de gevorderde (landschaps)fotograaf.  Je hoeft geen expert te zijn, maar het werken met filters en lange sluitertijden is niet nieuw voor je. Bij voorkeur heb je reeds één of meerdere workshops bij Bas gevolgd. 


Tot slot


Na het reserveren ontvang je per e-mail een bevestiging van de deelname met daarin alle informatie en de factuur. Een landschapsfotograaf laat zijn/haar ritme bepalen door het weer. Mochten de weersomstandigheden op de dag van de workshop onvoldoende zijn, dan wordt de workshop verplaatst naar de vermelde uitwijkdatum. Hierover ontvang je twee dagen voor aanvang bericht. Vergeet daarom niet zowel de workshopdatum als de uitwijkdatum in je agenda te noteren! Alle workshops worden in het Nederlands gegeven, maar kunnen op verzoek voor groepen ook in het Engels of Duits gegeven worden. Mocht je verder vragen of individuele wensen hebben, schroom dan niet met ons contact op te nemen. Op de workshops van Bas Meelker zijn de ‘Algemene voorwaarden workshops Bas Meelker Photography ‘ van toepassing.

Aanmeldingsformulier:

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Datum workshop (verplicht)

Uw bericht